Featured Video Play Icon

Workshops

Wil je een leuke djembé workshop organiseren dan ben  je aan het goede adres. Elke groep vraagt een andere aanpak en het leuke van mijn baan is om dat goed in te schatten en daarmee aan de slag te gaan.

Mijn ervaringen zijn zeer gevarieerd. Het kan ontspannen en feestelijk, maar het kan ook serieus en in de vorm van teambuilding.

Mijn ervaringen tot op heden zijn: scholen (peuters, kleuters, basis, middelbaar en hoge school) verenigingen, instellingen en bedrijven, kerken, bejaardensozen, gevangenissen, vrijgezellenfeestjes, trouwerijen, sportclubs, familiedagen, naturisten verenigingen, gehandicapten en datingbureau’s. Heeft U voor mij een nieuwe uitdaging? Leuk! Dat is altijd welkom.

Workshops hebben vaak een ontspannende en feestelijke werking. Het element samenwerken kom je ook heel erg tegen en als de mensen aan het trommelen zijn kun je ook goed zien wie ze werkelijk zijn. Dus een workshop kan ook een therapeutisch doel hebben.

Bij het bespreken van een workshop neem ik alle info tot me en geef de workshop met het doel wat je voor ogen hebt.

En omdat elke workshop een ander doel en lengte heeft heb ik geen vastgestelde prijs. Een kleine indicatie is €15 euro p.p. per workshop excl. btw en reiskosten en incl. huur instrumenten. (Voor bijvoorbeeld stichtingen en scholen reken ik weer andere prijzen als commerciële bedrijven)

Ik beschik over een eigen ruimte waar ik de workshops kan geven tot 25 personen en daarbij kunnen we dan ook een lunch aanbieden. Tegen een reiskosten vergoeding kom ik met mijn trommels op iedere gewenste locatie.

Genoeg gelezen, nu wil je natuurlijk een indruk! Zie hiervoor het filmpje helemaal bovenaan deze pagina. Is de interesse voor een leuke workshop gewekt?

Ik hoor het graag!